Udfyld formularen, klik på bestil-knappen og vi kontakter dig hurtigst muligt for en aftale om licens, som du skal underskrive.

Straks efter at vi har modtaget licensaftalen med din underskrift, sender vi brugernavn og password til din e-mail. Herefter skal du logge ind i kontrolpanelet og oprette din version af læseWEB 3.0.

Ekstra sprog koster pr. stk. kr. 100,- pr. mdr.

Har du mange besøgende?

Har dit website mere end 100.000 besøgende pr. måned,  skal du kontakte os direkte på info@voiceasp.no, så vi kan lave en licensaftale, der tilgodeser de besøgendes behov for oplæsning.

Licens og bestillingsprocedurer

Med læseWEB 3.0, får du en brugsret til at anvende læseWEB 3.0 på dit websitet, så læserne kan få teksten på dit website læst op. Læs licensbetingelserne ...

Ved bestilling får du tilsendt brugernavn og password, så du kan logge ind i kontrol-panelet. Via kontrolpanelet får du en vejledning til hvordan du let indsætter læseWEB-toolbaren i html-koden på dit website. Det er også via kontrolpanelet, du vælger udseendet på læseWEB-toolbaren, tilpasser toolbarens placering på dit website mv.

Thrane.nu